Eladó Családi ház, Szeged

#675300906

Eladó Családi ház

136.9 millió Ft

Szeged Béketelep
Alapterület:
122 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
840 m2
Újszerű
Gázkazán
Kertre néző
Körbejárható
1
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó Szegeden a Liliom lakókertben (Béketelepen) egy igényes, 2020-ban épült, modern, téglaépítésű családi ház.
A ház kiváló minőségű, prémium anyagokból készült, és magas műszaki tartalommal rendelkezik. Az ingatlan elrendezése praktikus: előszoba, amerikai konyhás étkező-nappali, 2 hálószoba, gardrób, háztartási helyiség, vendég WC, valamint egy tágas fürdőszoba káddal, zuhanyzóval és WC-vel. A házhoz tartozik egy 19 m²-es garázs, mely közvetlen bejárással kapcsolódik a lakóterülethez, illetve egy 30 m²-es fedett terasz, mely részben üvegezett, szigetelt, másik része pedig nyitott, autóbeállóval bővítve.
A ház modern felszereltséggel rendelkezik: Bosch kondenzációs kazán padlófűtéssel és okos vezérléssel, központi hővisszanyerős szellőztetőrendszer, 2 darab Panasonic hűtő-fűtő klíma, vízlágyító berendezés, 8 kamerás biztonsági rendszer és riasztó. A beépített konyhabútor minőségi kivitelezésű, Whirlpool gépekkel felszerelt (sütő, mikró, mosogatógép, indukciós főzőlap).
A 840 m2 alapterületű telek rendezett, kerítéssel körülvett, az előkertben 2 elektromos tolókapu található, amelyek a garázshoz és a fedett gépkocsibeállóhoz biztosítanak bejárást. A kert részben térkövezett, részben füvesített, öntözőrendszerrel, melyet fúrt kút és szivattyú működtet. A telken található egy 16 m²-es tároló és egy 28 m²-es szigetelt faház, melyben külön mosdó és WC is található. Fűtéséről és hűtéséről légkondicionáló  berendezés gondoskodik.
Az ingatlan csendes, családias, kertvárosi környezetben helyezkedik el, mégis közel a városközponthoz, ideális választás lehet olyan családok számára, akik nyugodt, természetközeli életet szeretnének élni, de fontos számukra a város közelsége.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, kérem keressen elérhetőségeim valamelyikén.