Eladó Tanya, Mórahalom

#675300436

Eladó Tanya

270 millió Ft

Mórahalom
Alapterület:
500 m2
Szobák száma:
8
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
EGYEDI INGATLAN
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
43 461 m2
Kiváló
Cirkó
2
Dupla komfort
230 - 400 Volt
Saját kút
Nincs a közelben
Derítő

Lovas tanya Szegedtől mindössze 10 km-re!

Szegedtől mindössze 10 km távolságra,festői környezetben  3 épületből álló lovas tanya, a hozzá tartozó rét, szántó és erdő , összesen 31 hektár területtel,  eladó!  

A  tanyán lévő  lakóépület belső két szintes tégla  építésű megközelítőleg 500 m2 területű.  
A felső szinten 5 hálószoba,2 fürdőszoba , 2 gardrób, az alsó szinten konyha, nappali, 2 hálószoba, hall, fürdőszoba egy fedett terasz és egy kiváló boros pince helyiségekkel. Az ingatlan teljesen felújított állapotú, modern, ízléses kivitelezésű. 
Az ingatlan fűtése cirkó fűtés, ( vegyes tüzelésű kazánnal, radiátor hőleadókkal , a földszinti fürdőszobában padlófűtés is van),  és elektromos (minden szoba hűtő-fűtő klímával felszerelt). Kiegészítő fűtésként  nagyon hasznos,  az egyik  földszinti szobában lévő kandalló és  a nappali éke, egy gyönyörű cserépkályha.
Az ingatlan ipari árammal ellátott.
A ház vízellátását 3 db fúrt kút biztosítja, a víz iható, a szennyvíz elvezetése  drencsöves szikkasztással történik. 
A másik épületben van kialakítva az istálló, a lovak számára 8  boksz, , egy kocsi szín és  a garázs, amiben  2 autó  is kényelmesen elfér.
A harmadik épület  ~  90 m2-es, a munkások számára kialakított 2 szobás  lakásnak,  egy vendég mosdó-öltözőnek,  és a kazánháznak ad helyet. 
Az ingatlan kamerarendszerrel és riasztóval ellátott.
Az épületek  közvetlen környezetében automata öntözőrendszerrel ellátott, 1800m2 területű pázsit a tanyaterület hátsó részén  pedig a  lovaspálya található 1 hektáros területen, szintén automata öntözőrendszerrel kiépítve, mellette egy  szénatároló .
Az ingatlan sok-sok lehetőséget rejt. Akár a lovas létesítmények fejlesztése aminek támogatására most pályázatot is írtak ki, akár vendéglátásra, gazdálkodásra, de családi otthonnak is szenzációs. 
A tanyával szemben lévő  területen  egy halastó , a tanya mellett öntözőberendezéssel ellátott gyümölcsös, a tanya mögött  erdő terület van és szántó van.
Az ingatlan az aszfaltos úttól kb 2000 méterre található, az odavezető út  minden évszakban jól járható. A környékbeli tanyákat is életvitelszerűen lakják!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, ha további információra van szüksége, keressen elérhetőségeimen, hívjon bizalommal!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Ikerház
Panellakás
Üzlethelyiség
Szántó
Tanya
Szálloda, panzió
Étterem, vendéglő, cukrászda
Iroda irodaházban C
Telephely
Villa, kastély, kúria
Erdő
Nyaraló