Eladó Családi ház, Litér

#675300525

Eladó Családi ház

54.5 millió Ft

Litér
Alapterület:
113 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
927 m2
Cirkó
Összkomfort

Költözzön Litérre!

Vegyen házat Litéren, a Balaton közelében! Ismerje meg ezt a dinamikusan fejlődő települést, mely már sok családot csábított el a nagyvárosi zsúfoltságból.

Ajánlatom egyedi, hisz a jelenlegi energiatakarékossági feltételeknek abszolút megfelel oly módon, hogy a vegyes tüzelésű kazánnal a havi fűtés költsége alacsonyan tartható és 2 külön lakrész egymástól elválasztható, leválasztható.

Ez az épület egy 113nm-es családi ház, melyet 2000 óta bővítettek és felújítottak. Ennek eredményeként jelenleg 2 külön bejáratú lakás van kialakítva a földszinten, és egy 20 nm-es padlástér beépítése van előkészítve. A két lakás szeparáltsága válaszfal bontásával megszüntethető. Jelenleg a földszinten 4 szoba található illetve a garázs tervezett beépítése szintén folyamatban van további szoba kialakítására.

Az épület felújítása kiterjedt a homlokzatszigetelésre, nyílászárók cseréjére. Új a villanyhálózat, (3 fázis érhető el) a stukatúr födémet megerősítették, a beépített padlástér vonalában béléstestes gerenda födém van, megtörtént a tető felújítása is, Bramac héjazattal, fóliával látták el.

Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal történik, mely praktikusan a 30 nm-es pincében lett elhelyezve, a meleg vizet gázbojler biztosítja. Különálló garázs kialakítása megoldható.

A 927 nm-es telken a lakóépületen kívül van műhelynek használható melléképület, kutya kennel és természetesen van zöldfelület termő gyümölcsfákkal.

Az ingatlan megvásárlása lehetséges hitellel és CSOK igénybevételével, az épület engedélytervvel lett bővítve, alakítva, a térképszelvény ez alapján aktuális.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Építési telek
Tanya
Iroda irodaházban C
Üzlethelyiség
Házrész
Szántó
Szálloda, panzió
Étterem, vendéglő, cukrászda
Zártkert
Telephely
Nyaraló
Erdő
Villa, kastély, kúria
Iparterület
Vendéglátóipari egység