Eladó Családi ház, Litér

#675300361

Eladó Családi ház

49.5 millió Ft

Litér
Alapterület:
78 m2
Szobák száma:
1 + 2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
978 m2
Felújított
Cirkó
Összkomfort

Költözzön Litérre!

Költözzön LITÉRRE! Litér a Balaton-felvidék keleti szélén, Balatonfűzfőtől 5 kilométerre, Veszprémtől 9 kilométerre található. A helység egy csendes, kiváló infrastruktúrával rendelkező, fiatalos környék. Kérem olvassa el ajánlatomat!

Megvételre kínálok Litéren egy 78 nm hasznos alapterületű földszintes családi házat 978 nm-es telekkel. A telken található még egy 25 nm-es garázs tárolóval és egy 12 nm-es helyiség, mely az épülethez egy szélfogóval kapcsolódik, frissen felújítva, külön fűtéssel, így többféle funkciót elláthat igény szerint.

A ház stabil téglaépület, 12 nm-es száraz, beton pincével. 2015-ben egy műszaki és esztétikai felújításon esett át, melynek keretében a teljes fűtés, villany és vízvezetékeket, berendezéseket cserélték. Az épület belső kialakítását újragondolva egy modernebb, mai igényt kielégítő átépítés történt. Így lett 3 szoba, tágas fürdőszoba és egy amerikai konyhás nappali. Fontos megemlítenem, hogy a teljes tetőszerkezet cseréje is megtörtént. A fűtést és meleg vizet kombi kazán biztosítja, lapradiátoros megoldással, biztosítékul van egy vegyes tüzelésű kazán és egy 120 literes bojler is. A homlokzat szigetelése egy oldal kivételével 20 cm Nikecellel megtörtént. Az összes nyílászáró műanyag, hőszigetelt üveggel.

Magánház vételnél fontos szempont a kert, mely itt egy épített kerti kiülővel és medencével egészül ki. A kert füvesített, vannak fák, a kerítés mellett sövény.

Ez a családi ház se nem nagy se nem kicsi, épp megfelelő egy fenntartható otthont kereső fiatalnak vagy akár idősebbnek is, aki a nagyváros zaját felcserélné egy szellősebb, csendesebb környezetre, mely mellesleg a Balaton környéke!!!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Építési telek
Panellakás
Ikerház
Iroda irodaházban C
Üzlethelyiség
Garázs
Erdő
Szálloda, panzió
Sorház
Tanya
Szántó
Étterem, vendéglő, cukrászda
Külterület
Villa, kastély, kúria
Gazdasági épület